… omdat jij heel bijzonder bent.
… omdat jij heel bijzonder bent.
Werther's Original logo

Werther’s Original – het klassieke Roomsnoepje met de langdurige traditie

De snoepjes van Werther’s Original staan al generaties lang voor genot en de zoete smaak van de kindertijd. Het aanbod van Werther's Original is inmiddels aangevuld met caramel- en chocoladespecialiteiten die met veel liefde, zorgvuldigheid en van de beste ingrediënten zijn gemaakt.

Nieuws van Werther's Original

Werther's Original roomsnoepjes

De smaak van de caramel van Werther’s Original is met niets te vergelijken! De unieke snoepjes van Werther's Original worden volgens een bijzondere recept en met echte boter en room gemaakt.

Werther’s Original Soft Toffees

Een unieke combinatie van zachte caramel en heerlijke melkchocolade.

Geschiedenis
Al generaties lang iets bijzonders: hoe Werther's Original een wereldwijd populair caramelmerk werd.
Al generaties lang iets bijzonders: hoe Werther's Original een wereldwijd populair caramelmerk werd.

2015

Wereldwijde bestseller onder de merken van Storck

Vandaag de dag is Werther's Original in meer dan 100 landen aanwezig en is daarmee een van de meest internationale merken van Storck.

Werther's Original 2015: International bestseller among Storck brands

2008

De merkenfamilie groeit

Een nieuwe smaakcomposities van Werther’s Original komen op de markt: Werther’s Original éclair en Werther's Original Zachte caramelhart

Werther's Original 2008: The brand family grows

2005

Het suikervrije alternatief

Zoet, romig en overheerlijk: De klassieke roomsnoepjes zijn er nu ook in een suikervrije variant.

Werther's Original 2005: Het suikervrije alternatief

1985

Het populaire merk verbindt generaties

Het merk Werther's Echte, later omgedoopt tot Werther's Original, wordt steeds succesvoller. Er is geen tweede merk dat zo populair is - dankzij het succesverhaal van opa en kleinkind dat generaties verbindt.

Werther's Original 1985: Het populaire merk verbindt generaties

1909

De uitvinding

Het gebeurde in het stadje Werther anno 1909. Daar creëerde banketbakker Gustav Nebel op het hoogtepunt van zijn kunnen zijn beste snoep. Als ingrediënten gebruikte hij verse room, echte boter, witte kristalsuiker, goudgele kandij, een snufje zout en een hoop tijd. Zo ontstond het eerste recept voor zijn populaire roomsnoepjes.

Er is in al die jaren veel veranderd – maar sommige dingen zijn hetzelfde gebleven.

Werther's Original 1909: The invention