merci dat jij er bent.
merci dat jij er bent.
merci logo

Bedanken betekent merci

Heerlijke chocoladestaafjes, gemaakt van de beste ingrediënten en per stuk verpakt in een goudkleurige wikkel : Zo vindt merci sinds 1964 in Duitsland en sinds 1992 in België rechtstreeks de weg naar de harten van de mensen. Geen wonder, want merci is het chocoladecadeau bij uitstek om op een bijzondere manier danku te zeggen. Bedanken betekent merci - merci, dat jij er bent.
Geschiedenis
Dank je betekent merci. Vandaag de dag zeggen mensen in meer dan 100 landen bedankt met merci.
Bedanken betekent merci. Vandaag de dag zeggen mensen in meer dan 90 landen danku met merci.

2018

Chocolademousse

Vier varianten om te smelten van genot: lekkere chocolade gevuld met heerlijke mousses. Het ideale chocolaatje voor echte chocolade liefhebbers.

2013

Meer keuze voor liefhebbers van knapperige chocolade

Sinds 2013 nieuw in het assortiment: merci Amandel in vier soorten (Amandel-hazelnoot, Wit-krokante amandel, Melk-torrone en Puur-amandel).

merci 2013: Meer keuze voor liefhebbers van knapperige chocolade

2011

De feestdagen worden nog aangenamer

Sinds 2011 bevat het merci assortiment ook speciale aanbiedingen voor de feestdagen: De paashaas en de Kerstman maken sindsdien samen met heerlijke paaseieren en kerstballen in verschillende soorten beide feesten nog aangenamer.

merci 2011: De feestdagen worden nog aangenamer
merci 2011: De feestdagen worden nog aangenamer

1996

Nieuwe merci Petits collections

Nog meer kleurrijke variëteit om te delen! Met een nieuw uiterlijk en meer verschillende smaken, bieden de verschillende merci Petits collections een heerlijk klein chocolademomentje voor elke smaakvoorkeur.

1995

Kleine momenten, puur genot

Nogmaals uitbreiding van de merkenfamilie: Sinds 1995 zijn de populaire soorten van merci er ook in het klein - voorheen bekend als merci Puur. Het ideale product om van te genieten, te geven en te delen.

merci 1996: Kleine momenten, puur genot

1994

De merkenfamilie groeit

In 1994 komt merci Crocant op de markt, een chocoladespecialiteit met een knapperige krokante kern van hazelnootcrème, verrijkt met amandelen en omhuld met merci-chocolade.

merci 1994: De merkenfamilie groeit

1988

Er wordt geschiedenis geschreven

Sinds 1988 is er de hele bijzondere bedanking: “merci, dat jij er bent”.
In die tijd wordt merci Finest Selection, bestaande uit 8 zorgvuldig geselecteerde soorten, al cadeau gegeven.

merci 1988: Er wordt geschiedenis geschreven.

1964

Recht uit het hart: merci

Begin van het succesverhaal! Storck verrast in 1964 in Duitsland met een volledig nieuw chocolade-aanbod: een selectie heerlijke chocoladestaafjes, per stuk in een goudkleurige wikkel verpakt - als het ultieme kleine bedankje.

Recht uit het hart: merci