Personeelsvoordelen

De personeelsvoordelen voor Storck-medewerkers lopen uiteen van aantrekkelijke beloning tot een gezonde werkplek. Met dit zeer uitgebreide pakket personeelsvoordelen, willen we de mensen die voor ons werken helpen een goede balans tussen werk en privéleven tot stand te brengen.
Onze personeelsvoordelen
Individuele ondersteuning en verdere kwalificatie bij Storck.

Verdere bijscholing en kwalificatie zijn de pijlers van onze bedrijfsstrategie. De professionele en persoonlijke ontwikkeling van elke werknemer met zicht op hun sterktes is zeer belangrijk voor Storck; niet enkel in het begin van hun carrière. Wij geloven erin dat levenslang leren de sleutel is tot succes op lange termijn.

Storck en gezondheid op de werkvloer

De gezondheid van onze werknemers is zeer belangrijk voor ons. Daarom investeert Storck in de gezondheid van zijn werknemers : door elke week vers fruit ter beschikking te stellen, en geeft elke werknemer ook de mogelijkheid om zich te vaccineren voor de griep etc.

Balans tussen werk-en privéleven bij Storck.

Als familiebedrijf engageert Storck zich uiteraard voor het gemakkelijker maken van de combinatie werk met het gezinsleven. Flexibele werkuren laten ons toe om rekening te houden met verschillende noden.