… er zit veel plezier in Toffifee!
… er zit veel plezier in Toffifee!
Toffifee logo

… er zit veel plezier in Toffifee!

In 1979 kwam Toffifee op de Duitse markt als wereldwijde innovatie. Datzelfde jaar startte ook de verkoop in België. Vandaag de dag genieten mensen in meer dan 100 landen van Toffifee. Geen wonder, want wat in Toffifee zit, vindt iedereen lekker: een krokante hazelnoot in een kuipje van zachte karamel, pralinécrème en een druppel heerlijke chocolade!

Toffifee

Toffifee is een verwennerij voor iedereen: een krokante hazelnoot, in een kuipje van zachte karamel, heerlijke pralinécrème en een druppel chocolade.

Geschiedenis
In 1973 een wereldprimeur, nu in meer dan 100 landen verkrijgbaar: het succesverhaal van Toffifee

En het verhaal is nog niet klaar

Vandaag

Het succesverhaal van Toffifee gaat verder. In 2014 was Toffifee al in meer dan 100 landen verkrijgbaar. En tot op de dag van vandaag blijkt uit tal van receptideeën voor taarten, muffins of gewoon puur: Toffifee inspireert talloze fans over de hele wereld.

Toffifee up until now: Neverending

2000

Wereldwijd succes

Toffifee behoudt zijn unieke positie in de nieuwe eeuw. Ook groeit de populariteit van Toffifee over de hele wereld. De combinatie van de vier ingrediënten is een verwennerij voor de hele familie.

Toffifee 2000: Wordwide success

1990

Voor jong en oud

Luidruchtig, kleurrijk en een beetje gek, dat waren de jaren 90. Hoe waren deze jaren voor Toffifee? Op TV gingen jong en oud op ontdekkingsreis en keerden terug naar huis wanneer Toffifee op tafel kwam.

Toffifee 1990: For young and old

1980

Onmiskenbaar Toffifee

„… er zit veel plezier in Toffifee!“ Met een nieuwe slogan en als verwennerij voor het hele gezin verschijnt Toffifee in de eerste TV commercials.

Toffifee 1980: Unmistakably Toffifee

1973

Tot op de dag van vandaag uniek

Zwartbruin en een hazelnoot. Zo wordt Toffifee in 1973 in Duitsland en vijf jaar laten ook in België geïntroduceerd. De kleine energie snack voor werkende vrouwen groeide al snel in populariteit. Met Toffifee had Storck een wereldprimeur.

Toffifee 1973: Unique even this day