Werken bij Storck

Bij Storck draait alles slechts om één ding: wij creëren plezier. Onze medewerkers vormen de basis van wat Storck al meer dan 100 jaar zo speciaal maakt. Daarom zoeken wij mensen met een breed scala aan vaardigheden die onze passie delen en die met ons willen groeien; mensen die willen beleven wat het betekent om te werken bij een familiebedrijf.

Welkom bij Storck!
Onze Bedrijfscultuur

De cultuur van ons familiebedrijf is gebaseerd op tradities die in de loop van ruim 100 jaar zijn ontstaan. Tegenwoordig zijn we een familiebedrijf dat wereldwijd actief is en dat 22 internationale dochtermaatschappijen telt. Een belangrijke reden van ons aanhoudend succes is dat onze medewerkers authentieke personen zijn die hun passie in hun dagelijkse werk tot uiting brengen en aan anderen communiceren.
 

Onze Leiderschapswaarden

Prestaties - passie - het gevoel erbij te horen: deze drie kwaliteiten zijn leidend voor de leiderschapswaarden van Storck. Vandaar dat wij veel toewijding van onze medewerkers verwachten die wij belonen met prima ondersteuning en aanmoediging. Onze managers voeren dagelijks met hart en ziel hun taken uit en dat levert hen de enthousiaste steun van hun teams op. Zij werken uitstekend samen en creëren een inspirerende werksfeer, want het succes van Storck is alleen mogelijk dankzij de samenwerking met alle medewerkers.

Onze werknemers

Alle Storck werknemers doen hun uiterste best om een relaxerende and harmonieuze werksfeer te creëren. Daarom selecteren wij onze nieuwe collega's heel zorgvuldig. Hun soft skilss zijn minstens even belangrijk als hun professionele kwaliteiten. Jij ben de juiste voor ons wanneer je engagement, enthousiasme en team spirit op tafel kan leggen. De succesvolle samenwerking tussen verscheidene personen met totaal andere vaardigheden en persoonlijkheden is wat ons zo speciaal maakt.

Om onze werknemers te helpen in hun professionele ontwikkeling op de best mogelijke manier, beiden wij individuele ondersteuning aan en trachten we de management posities te vullen met mensen die reeds voor ons werken.