Knoppers, het lekkere tussendoortje 
– en de dag is van jou!
Knoppers, het lekkere tussendoortje
– en de dag is van jou!
Knoppers logo

Het lekkere tussendoortje

Sinds de productintroductie van Knoppers in 1997 in België is de melk-hazelnootwafel een echte verkooptopper: knapperig gebakken wafels, heerlijke melk- en zachte hazelnootcrèmevulling, verfijnd met geroosterde stukjes hazelnoot. Op het werk, op school of onderweg even pauzeren met een lekker knapperige Knoppers en daarna weer vol goede moed verder!

Knoppers

Als 's een dipje hebt, dan is Knoppers precies wat je zoekt: Knoppers is de lekkere en bovendien voedzame oppepper voor tussendoor. Knoppers - en de dag is van jou!

Knoppers NutBar

Geniet van je middagpauze met Knoppers NutBars. Of het nu onze NutBar, PeanutBar of CoconutBar is - neem een ontspannende pauze met onze heerlijke Knoppers Bars om de namiddag vol energie verder te zetten.

Geschiedenis
Het succesverhaal van Knoppers in België en in meer dan 40 landen wereldwijd: „Knoppers. En de dag is van jou!“

2019

De nieuwe Knoppers NutBar - de eerste chocoladereep in ware Knoppers-stijl

Een nieuwe heerlijke innovatie in de Knoppers familie. Sinds november 2019 is de eerste chocolade reep in echte Knoppers-stijl in België verkrijgbaar - een krokante oppepper om je ’s middags te verwennen. De nieuwe Knoppers NutBar combineert de populaire smaak van Knoppers met een extra portie hazelnoten, chocolade en karamel.

2013

30 jaar Knoppers – wereldwijd succesvol

Knoppers bestaat al 30 jaar in Duitsland en 20 jaar in België. De lekkere melk-hazelnootwafel wordt steeds populairder en is inmiddels in meer dan 40 landen verkrijgbaar.

1983

Knoppers verovert Duitsland

Knoppers - het krokante en lekker lichte wafel werd in Duistland gelanceerd in 1983.

Knoppers 1983: Knoppers conquers Germany