Knoppers

Wij zien uw vragen en suggesties met belangstelling tegemoet. Gebruik ons contactformulier om Storck een bericht te sturen of raadpleeg de antwoorden bij Veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Bevat Knoppers dierlijke bestanddelen?

Knoppers bevat melk, beter gezegd melkproducten. Dit zijn de enige bestanddelen die afkomstig zijn van dieren.

Bevat Knoppers sporen van alcohol?

Alcohol wordt niet als ingrediënt toegevoegd. Op basis van de huidige receptuur kunnen wij ook de kleinste sporen van alcohol in de gebruikte aroma’s uitsluiten.

Welke kant van Knoppers is de bovenkant en welke de onderkant?

Het hangt ervan af hoe u ertegenaan kijkt: Knoppers hebben in feite twee goede kanten en die kunnen beide als de lekkerste worden beschouwd.

Als Knoppers de productielijn verlaten, zit de chocoladekant aan de onderzijde. Dit is het gevolg van de opeenvolging in de productiestappen. Wanneer de Knoppers bijna voltooid zijn, worden ze aan één kant van een cacaolaagje voorzien.

Hoe kan ik de Knoppers in een multipack van elkaar scheiden?

De Knoppers in een multipak zijn heel eenvoudig van elkaar te scheiden: de verpakking is tussen de individuele Knoppers van een perforatielijn voorzien. Volg de perforatielijn met uw vingernagel of een scherp voorwerp om één Knoppers uit het pak te halen.

Waarom zijn alle Knoppers producten nu voorzien van een mededeling die zegt ‘Nieuwe allergeneninformatie (zie ingrediënten)’?

De Knoppers familie werd uitgebreid met een Knoppers Nutbar, wat er in de praktijk toe leidt dat onze productiefaciliteiten nu ook aardnoten/pinda’s verwerken. Hoe lekker en populair aardnoten/pinda’s ook zijn, ze hebben ook een allergisch potentieel en kunnen ernstige reacties veroorzaken bij mensen met aardnoten/pinda –allergieën. De productieprocessen van de verschillende Knoppers producten zijn niet zo duidelijk van elkaar te scheiden als nodig voor de veiligheid van aardnoot/pinda-allergische personen. Zelfs de aanwezigheid van een heel klein stukje aardnoot/pinda kan een groot gevolg hebben, wanneer aardnoten/pinda’s niet als ingrediënt op de verpakking vermeld worden. De toevoeging van aardnoten/pinda’s als ingrediënt op de verpakking zorgt voor duidelijkheid en verhoogt de veiligheid voor de consument en rondt enkel het recept af, zonder de vertrouwde en gewaardeerde smaak van Knoppers te beïnvloeden.

Moeten mensen met een aardnoot/pinda-allergie de consumptie van Knoppers producten vermijden?

Helaas moeten mensen met een aardnoot/pinda-allergie de consumptie van Knoppers producten vermijden. Zelfs vóór de aanpassing van het recept, hoewel er toen geen kleine stukjes aardnoot/pinda in Knoppers zaten, kon Knoppers sporen van aardnoot/pinda bevatten. We hebben altijd de aandacht hierop gevestigd.

Contact

Verplichte invoervelden zijn aangeduid met

Graag hier de captcha code invullen

Informatie over productklachten

Feedback van onze gebruikers is zeer belangrijk voor ons. Om uw klacht te kunnen verwerken, vragen we u om de desbetreffende goederen inclusief de verpakking te bewaren. Als we uw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met u opnemen en de verdere stappen uitleggen.